Gastenkamers - Bed & Breakfast - Zimmer frei -  Chambre d’hôtes, Gent

talen

welcome
Hear
feel
see
taste
speak
find
links
 

facebook

facebook

Achter de gevels van de Beukelaarstraat schuilt een indrukwekkend staaltje van industriële archeologie. Onze woning is de directeurswoning van een voormalige steenbakkerij. Hoge schouwen en steenovens maken deel uit van de gezellige ruime binnentuin. Een koetsenpoort aan de straatkant geeft toegang tot ons pand. Daterend uit 1833 werd het met waardigheid en charme gerestaureerd tot een eigentijdse comfortabele ruime woning die baadt in een oase van rust en groen.

Alle bezienswaardigheden zijn bereikbaar in een tiental minuten. Een wandeling van ruim 15 minuten brengt u tot in het hartje van Gent. Het Belfort, ‘t Gravensteen, tal van musea en bezienswaardigheden bevinden zich in deze stadskern. Via de bus lijn 3 is het slechts vijf minuten rijden (bushalte op 70m). Alle andere bezienswaardigheden die zich buiten de stadskern bevinden, zoals de “botanische tuin”, “SMAK” en de expositiehal “Flanders Expo” zijn zeer vlot bereikbaar via het openbaar vervoer (bussen om de 15 minuten).
Het “huis van de sport” aan de Watersportbaan (met kayak-en roeifaciliteiten) en het recreatiepark Bourgoyen-Ossemeersen bereikt u na amper 10 minuten wandelen.
Vanuit de stations Gent Sint-Pieters en Gent Dampoort heeft u een vlotte verbinding. In amper 10 minuten bereikt u onze wijk de ‘Brugse Poort’.
Het fietspad langs de ‘Brugse vaart’ richting centrum kruist onze straat op amper 25 meter.

Wij bieden u momenteel één zeer comfortabele kamer aan (gerenoveerd in 2005). In de nabije toekomst zullen dat er drie worden, allen met aparte privé ingang. Elke kamer is voorzien van badkamer (afhankelijk van de comfortklasse, ligbad of douche), tweepersoonsbed, zetel(bed), zithoek met TV, internetaansluiting (en WIFI), koffie en thee, haardroger, bad-en bedlinnen. Kortom alle comfort.
Geniet met volle teugen van ons lekker uitgebreid ontbijt, op bed, op het terras of aan onze boerentafel in de ruime gezellige living.

Extra’s :
Uw wagen, motor en/of fiets kan u ‘s nachts en bij het uitladen op onze binnenplaats parkeren.
Alle faciliteiten voor kinderen en baby’s, speelgoed, bedjes, stoelen zijn aanwezig (gelieve indien gewenst bij reservatie te vermelden), kinderen tot 6 jaar gratis tot 12 jaar halve prijs.
Uw hond is welkom.
Wasmachine, fiets, enz. kunnen gebruikt worden mits kleine vergoeding.
Roken enkel toegelaten in de tuin.
Speciale voorwaarden voor lange termijnverhuur of logies zonder ontbijt op aanvraag.
Middagmaaltijden, avondmaaltijden of picknick indien gewenst.
Openbaar binnenzwembad op 400m
Geen kredietkaarten

korting Vlaanderen Vakantieland

Absolute Home Beukelaarstraat 33, B-9000 Gent +32 475 24 24 11      CONTACT

 

nl fr en cn